Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз също съм взема пари на ръка, защото

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз също съм взема пари на ръка, защото
Коментари Харесай

Режисьорът Коцев за заплатите под масата: Аз също съм вземал пари на ръка

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Аз също съм взема пари на ръка, тъй като съм на свободна специалност. Знам че доста хора със свободни специалности са го правили, изключително преди повечко години, през 90-те години това беше постоянна процедура и за жалост в този момент със задна дата, като си мисля, това е било нелепост, било е учредено на персонален интерес, само че е било нелепост тъкмо във връзка с обезпечаване на бъдещето, във връзка с обезпечаване, на пенсионно обезпечаване и по този начин нататък. Това е ясно, по кое време обаче се случва. Това нормално се случва, когато има ниско доверие в държавността, по това време е обикновено тъкмо в тези години това да се случва много постоянно, доста по-често от в този момент. Сега, почтено казано, се удивлявам, че това е още веднъж тематика и за какво се случва. Дали още веднъж има някакво общо съмнение в способността на страната да се погрижи за нас в бъдеще, главно става въпрос за пенсия, за здравно обезпечаване и по този начин нататък. Така че въпросът за аргументите в този момент е отворен. 

По този метод в " Пресечна точка " по Нова Тв режьсьорът Димитър Коцев разяснява една всеобща процедура у нас - да се работи отвън действителен контракт, като се вземат хонорари под масата.

Очевидно има такава наклонност, дефицит на работна ръка, изключително квалифицирана работна ръка. Говорят,  какви IT експерти имаме, да имаме, само че те не са задоволителни, с цел да посрещнат голямото търсене на тази специалност сега. Те да вземем за пример са в позицията да желаят ясни, светли и огромни пари за своята работа, тъй като просто са малцина. Ама и защото работната мощ като цяла България е малцина, даже що се отнася до строители и даже що се отнася до такива специалности, които не са толкоз по този начин кинематографично привлекателни и атрактивни, само че даже и при тях има голямо търсене, и съгласно мен е работа на хората, на всеки един от нас да осъзнае, това да осъзнае, че е скъп като като човек, който продава своя труд и да не го продава на ниска цена. Ако задоволително доста хора кажат: Не, аз няма да си продам труда по този метод, тъй като когато парите минава под нас, трудът се обезценява. Няма по-добър миг от това в историята на България в този момент, просто, тъй като няма задоволително хора, които да работят, добави Димитър Коцев.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР